Mijn favorieten

Taxaties

U heeft een taxatierapport nodig?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een taxatie is een serieuze zaak. Hypotheekverstrekkers stellen hoge eisen aan taxateurs en aan de rapporten die zij voor u maken. Tevens zijn wij aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn ruim 4370 taxateurs bij het NWWI aangesloten.

 

  • Bij Rosendaal Makelaars B.V. wordt uw taxatie rapport opgemaakt door een professionele en erkende taxateur die de juiste opleidingen heeft genoten. Een vakman dus.

 

  • Onze taxatierapporten voldoen aan de gestelde criteria van de hypotheekverstrekkers. U zit dus altijd goed. En daarnaast leveren we u onze taxaties snel en betrouwbaar. Ons kantoor maakt taxaties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

 

  • U hebt een taxatierapport nodig? Dan bent u aan het juiste adres. Een taxatie is een serieuze zaak. Hypotheekverstrekkers stellen hoge eisen aan taxateurs en aan de rapporten die zij voor u maken.